Tfn 09 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

Lantbrukskalender 2024

35.00 

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Temat år 2024: Beredskap

Kategori:

Beskrivning

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen.

Temat år 2024: Beredskap
Avsnittet behandlar beredskap bl.a. ur olika synvinklar – allmänt, på gårdsnivå och på kommunnivå. På lantbruksföretag är det viktigt att man under normala förhållanden funderar på beredskapsfrågor och gör upp planer för störningssituationer. Säkrandet av tillgång till elektricitet, datasäkerheten och strålningssäkerhet är några ämnen som behandlas i avsnittet. Även försvarsutbildning och försörjningsberedskap ingår i temat.

Dessutom innehåller faktadelen avsnitt om växtodling, husdjursskötsel, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, ekonomi, maskiner och energi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Nya artiklar i kalendern  handlar bl.a. om fånggrödor som ger effektivt kväveutnyttjande, om att trädgårdsodlare behöver mångsidig kunskap och att marknaden har inverkan på ekoproduktionens utveckling. Du kan också läsa om årets grönsak 2024 basilika, om egen elproduktion med solpaneler samt om Vipumobil-applikationen.

Pris: 35 € (inkl. moms 24 %)

Sidantal: 320, A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm.

Back to Top