Tfn 09 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

PAKET: Kalender 2024 + E-Bok

45.00 

PAKET: Lantbrukskalender 2024 och E-boken.

Den  tryckta kalendern får du hem per post. Efter slutfört köp får du tillgång till att e-boken som en blädderbok på nätet. Länken till blädderboken hittar du i ”Mitt konto” under Webbshop-menyn.

I desktop-versionen (datorn) kan man även ladda ner e-boken i PDF-format när du öppnat blädderboken.

Kategori:

Beskrivning

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna OCH det elektroniska hjälpmedlet för lantbruksföretagare. Använd papperskalendern bl.a. för egna anteckningar medan du också har e-publikationen behändigt tillgänglig i din telefon, pekplatta eller varför inte även på datorn.

Temat år 2024: Beredskap
Avsnittet behandlar beredskap bl.a. ur olika synvinklar – allmänt, på gårdsnivå och på kommunnivå. På lantbruksföretag är det viktigt att man under normala förhållanden funderar på beredskapsfrågor och gör upp planer för störningssituationer. Säkrandet av tillgång till elektricitet, datasäkerheten och strålningssäkerhet är några ämnen som behandlas i avsnittet. Även försvarsutbildning och försörjningsberedskap ingår i temat.

Dessutom innehåller faktadelen avsnitt om växtodling, husdjursskötsel, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, ekonomi, maskiner och energi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Nya artiklar

Nya artiklar i kalendern handlar bl.a. om fånggrödor som ger effektivt kväveutnyttjande, om att trädgårdsodlare behöver mångsidig kunskap och att marknaden har inverkan på ekoproduktionens utveckling. Du kan också läsa om årets grönsak 2024 basilika, om egen elproduktion med solpaneler samt om Vipumobil-applikationen.

Paketpris: 45 € (tryckt kalender + e-bok)

Sidantal: 320, A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm.

Läs mera om kalendern

Tidigare tema-avsnitt kan man läsa avgiftsfritt i pdf-format

Back to Top