Tfn 09 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

Lantbrukskalender 2024 E-BOK

30.00 

Faktadelen i Lantbrukskalender 2024 som e-publikation.

Efter slutfört köp får du tillgång till att läsa faktadelen som en blädderbok på nätet. Länken till blädderboken hittar du i ”Mitt konto” under Webbshop-menyn.

I desktop-versionen (datorn) kan man även ladda ner den som PDF när du öppnat blädderboken.

Artikelnr: e-bok4-1-1-1 Kategori:

Beskrivning

Det elektroniska hjälpmedlet för lantbruksföretagare. E-publikationen har du behändigt tillgänglig i din telefon, pekplatta eller varför inte också på datorn.

Temat år 2024: Beredskap

Avsnittet behandlar beredskap bl.a. ur olika synvinklar – allmänt, på gårdsnivå och på kommunnivå. På lantbruksföretag är det viktigt att man under normala förhållanden funderar på beredskapsfrågor och gör upp planer för störningssituationer. Säkrandet av tillgång till elektricitet, datasäkerheten och strålningssäkerhet är några ämnen som behandlas i avsnittet. Även försvarsutbildning och försörjningsberedskap ingår i temat.

Dessutom innehåller faktadelen avsnitt om växtodling, husdjursskötsel, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, ekonomi, maskiner och energi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Nya artiklar

Nya artiklar i kalendern handlar bl.a. om fånggrödor som ger effektivt kväveutnyttjande, om att trädgårdsodlare behöver mångsidig kunskap och att marknaden har inverkan på ekoproduktionens utveckling. Du kan också läsa om årets grönsak 2024 basilika, om egen elproduktion med solpaneler samt om Vipumobil-applikationen.

Antal sidor: 210

Pris: 30 € (inkl. moms 10 %)

Läs mera om kalendern

Tidigare tema-avsnitt kan man läsa avgiftsfritt i pdf-format

Back to Top