Tfn 09 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

Lantbrukskalender 2021 E-BOK

25.00 

Faktadelen i Lantbrukskalender 2021 som e-publikation.

Efter slutfört köp får du tillgång till att läsa faktadelen som en blädderbok på nätet. Länken till blädderboken hittar du i ”Mitt konto” under Webbshop-menyn.

I desktop-versionen (datorn) kan man även ladda ner den som PDF när du öppnat blädderboken.

Artikelnr: e-bok4 Kategori:

Beskrivning

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Temat år 2021: Katjonbyteskapaciteten

I avsnittet behandlas bl.a. en välmående marks beståndsdelar, vilka faktorer som påverkar katjonbyteskapaciteten samt dess betydelse för jordbrukarens vardag. Temaartikeln behandlar också fakta om varför det är viktigt att upprätthålla eller bygga upp en god katjonbyteskapacitet.

Dessutom innehåller faktadelen avsnitt om växtodling, miljö, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, maskiner och energi, skogsbruk, ekonomi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Nya artiklar är bl.a: odling av blåbärstry, hur man kan öka mullhalten genom rotbildning i alven, vallens skördestrategier, utfodringsstrategier, ekologiska sortförsök, åkerjordens prisutveckling, årets grönsak 2021 – kurbits.

Mobilapplikationer på köpet

På köpet får du tillgång till mobilapplikationerna SLF Tank och SLF Utsäde. Med SLF Tank räknar man enkelt och behändigt ut hur mycket bränsle det finns kvar i en vågrätt liggande cylinderformad farmartank. Med SLF Utsäde kan man räkna ut de rätta utsädesmängderna för spannmål, baljväxter och oljeväxter. Applikationerna fungerar på alla plattformar (Android, iOS, Windows).

Pris: 25 € (inkl. moms 10 %)

Back to Top