Tfn 09 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

PAKET: Kalender 2020 + e-faktadel

40.00 €

PAKET: Lantbrukskalender 2020 och faktadelen som e-publikation.

Den  tryckta kalendern får du hem per post. Efter slutfört köp får du tillgång till att läsa faktadelen som en blädderbok på nätet. Länken till blädderboken hittar du i ”Mitt konto” under Webbshop-menyn.

I desktop-versionen (datorn) kan man även ladda ner faktadelen i PDF-format när du öppnat blädderboken.

Produktbeskrivning

Lantbrukskalender 2020

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Temat år 2020: Lantbrukskalender 100 år

Eftersom det är fråga om kalenderns hundrade årgång har vi jubileet till ära gjort en sammanställning över kalenderns olika årtionden, från 1920-talet till 2010-talet, alltså 10 decennier av lantbrukets utveckling med Lantbrukskalendern.

Dessutom innehåller faktadelen avsnitt om växtodling, miljö, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, maskiner och energi, skogsbruk, ekonomi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Mobilapplikationer på köpet

På köpet får du tillgång till mobilapplikationerna SLF Tank och SLF Utsäde. Med SLF Tank räknar man enkelt och behändigt ut hur mycket bränsle det finns kvar i en vågrätt liggande cylinderformad farmartank. Med SLF Utsäde kan man räkna ut de rätta utsädesmängderna för spannmål, baljväxter och oljeväxter. Applikationerna fungerar på alla plattformar (Android, iOS, Windows).

Paketpris: 40 € (tryckt kalender + elektroniska faktadelen)

Sidantal: 372, A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm.     Läs mera här

Back to Top