Tfn (09) 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

PAKET: Kalender 2019 + e-bok

40.00 €

PAKETET omfattar den traditionella tryckta kalendern + faktadelen som e-publikation.

Efter slutfört köp får du tillgång till att läsa faktadelen som en blädderbok på nätet. Länken till blädderboken hittar du i ”Mitt konto” under Webbshop-menyn.

I desktop-versionen (datorn) kan man även ladda ner materialet som PDF när du öppnat blädderboken.

Art. nr. Paket2

Produktbeskrivning

Lantbrukskalender 2019

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Temat år 2019: Gården som arbetsgivare

I tema-avsnittet behandlas bl.a. minimikrav för anställningsförhållande, kollektivavtal, arbetsavtalsvillkor och arbetsgivarens arbetarskyddsansvar. Artikeln behandlar också anställning av utländska arbetstagare, system med arbetstidsbank, företagshälsovård och användning av hyrd arbetskraft.

Dessutom innehåller lantbrukskalendern kalendarium, avsnitt om växtodling, miljö, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, maskiner och energi, skogsbruk, ekonomi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Mobilapplikationer på köpet

På köpet får du tillgång till mobilapplikationerna SLF Tank och SLF Utsäde. Med SLF Tank räknar man enkelt och behändigt ut hur mycket bränsle det finns kvar i en vågrätt liggande cylinderformad farmartank. Med SLF Utsäde kan man räkna ut de rätta utsädesmängderna för spannmål, baljväxter och oljeväxter. Applikationerna fungerar på alla plattformar (Android, iOS, Windows).

PAKETPRIS: 40 € (inkl. moms 24%) inkluderar papperskalendern och e-boken

Sidantal: 368. A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm, fyrfärg.     Läs mera här

Back to Top