Tfn (09) 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

Lantbrukskalender 2019

30.00 €

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Tema år 2019: Gården som arbetsgivare

Läs mera om kalenderns innehåll längre ner på sidan.

Produktbeskrivning

Lantbrukskalender 2019

Temat år 2019: Gården som arbetsgivare

I tema-avsnittet behandlas bl.a. minimikrav för anställningsförhållande, kollektivavtal, arbetsavtalsvillkor och arbetsgivarens arbetarskyddsansvar. Artikeln behandlar också anställning av utländska arbetstagare, system med arbetstidsbank, företagshälsovård och användning av hyrd arbetskraft.

Dessutom innehåller lantbrukskalendern kalendarium, avsnitt om växtodling, miljö, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, maskiner och energi, skogsbruk, ekonomi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Mobilapplikationer på köpet

På köpet får du tillgång till mobilapplikationerna SLF Tank och SLF Utsäde. Med SLF Tank räknar man enkelt och behändigt ut hur mycket bränsle det finns kvar i en vågrätt liggande cylinderformad farmartank. Med SLF Utsäde kan man räkna ut de rätta utsädesmängderna för spannmål, baljväxter och oljeväxter. Applikationerna fungerar på alla plattformar (Android, iOS, Windows).

Pris: 30 € (inkl. moms 24%)

Sidantal: 368. A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm, fyrfärg.     Läs mera här

Back to Top