Tfn (09) 135 1035, info@slf.fi

Webbshop.

Beställ publikationer

Lantbrukskalender 2018

30.00 €

Ett handgripligt hjälpmedel i de alldagliga sysslorna och för långsiktig planering på lantbruksföretagen. I kalendern hittar man matnyttig information om det mesta som är aktuellt i företaget.

Tema år 2018: Fånggrödor

Läs mera om kalenderns innehåll längre ner på sidan.

Art. nr. Tryckt kalender

Produktbeskrivning

Lantbrukskalender 2018

Temat år 2018: Fånggrödor

Årets tema-avsnitt behandlar bl.a. vad man avser med fånggrödor, exempel på val av bottengröda för spannmål, frömängd och fröblandningar, etablering av fånggrödan och sådd efter den egentliga grödan. Temaartikeln behandlar också växtskydd och fånggrödans inverkan på växtsjukdomar.

Dessutom innehåller lantbrukskalendern kalendarium, avsnitt om växtodling, miljö, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgårdsproduktion, maskiner och energi, skogsbruk, ekonomi, sociala bestämmelser, statistik, jakt, fiske, volymer, vikter och en omfattande adressförteckning.

Mobilapplikationer på köpet

På köpet får du tillgång till mobilapplikationerna SLF Tank och SLF Utsäde. Med SLF Tank räknar man enkelt och behändigt ut hur mycket bränsle det finns kvar i en vågrätt liggande cylinderformad farmartank. Med SLF Utsäde kan man räkna ut de rätta utsädesmängderna för spannmål, baljväxter och oljeväxter. Applikationerna fungerar på alla plattformar (Android, iOS, Windows).

Pris: 30 € (inkl. moms 24%)

Sidantal: 368. A5-format, ringinbindning, slitstark plastpärm, fyrfärg.     Läs mera här
Jordbrukare kan dra av momsen vid beskattningen.

Back to Top